Alice Macrina Cornea
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Fiecare dintre noi avem pasiuni, lucruri pe care le facem cu sufletul plin de entuziasm si bucurie. Pentru multi, pasiunile se traduc in activitati pentru ei insisi pentru ca ii elibereaza de stres si ii umplu de energie, iar pentru altii sunt activitati indreptate catre cei din jur, catre contributia pentru vietile altora pentru a-i sprijini sa fie, sa poata si sa aiba ceea ce la un moment dat era doar o dorinta.
In aceasta a doua categorie ma regasesc in totalitate pentru ca PASIUNEA MEA SUNT OAMENII, de orice varsta, educatie, mediu de viata sau context social. Imi place sa-i ascult pentru a-i cunoaste, sa-i sprijin pentru a depasi obstacole si sa le observ evolutia pentru a invata la randul meu.
Pasiunea pentru oameni se traduce pentru mine in contributia pe care vreau sa o aduc in vietile lor si implicit oamenilor din viata lor. Orice interactiune umana este pentru mine o ocazie de a oferi  ceva semnificativ si valoros pentru persoana respectiva si aici nu ma refer la aspecte matriale ci la aspecte care ar putea sa o sprijine sa fie si sa aiba ceea ce isi doreste.
Studiind psihologia de la varsta de 13 ani, am inteles ca oamenii obtin cele mai bune rezultate Impreuna! Da, impreuna cu parintii, cu prietenii, cu un mentor, cu colegi, cu orice prezenta semnificativa din viata ta care te poate indruma in procesul de crestere si evolutie continua. Aceasta iti poate arata un drum pe care doar tu alegi daca il parcurgi sau nu. In cazul meu, John Maxwell Team este calea pe care am ales-o pentru ca “vreau sa fac o diferenta cu oameni ce vor sa faca o diferenta, facand ceva ce va face diferenta”
Prin urmare, iti propun sa facem Impreuna o calatorie catre Tine, cea mai importanta persoana din viata ta si da-mi voie sa contribui daca vrei un plus de valoare in viata ta personala si profesionala.

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.